Casa Mika Boracay
Casa Mika's Place Boracay Resort Boracay Aklan Philippines
 

Casa Mika Boracay

Casa Mika - Overview (Casa Mika)

Casa Mika upper viewCasamika Upper Zoom View

Casa Mika er nestet på toppen av Diniwid Hill ovenfor Diniwid stranden med en spektakulær utsikt over den lille bukten. Fra Casa Mika er det kun noen få skritt til Diniwid Beach.

Casa Mika private hus i en koselig hage ligger inne Tropicana Ocean Villas, en blanding av mer enn et halvt dusin boliger ved bakkene i Diniwid Hills i Casa Mika.

Casa Mika - Rooms / Accommodaton (Casa Mika)

casa mika room atticcasa mika room deluxe

Casa Mika's Boracay Resort House tilbyr enkel innkvartering, med moderne fasiliteter. Casa Mika's Boracay Resort House tilbyr:

Casa Mika - Rom Fasiliteter: Kaffe og te maker, CD-spiller, romslig bad med badekar og varmt vann, aircondition, kabel-TV, IDD telefon, Mini-bar

casa mika room beautiful view outsidecasa mika room beautiful bed view

Casa Mika - Restaurant and Facilities: (Casa Mika)

Casa Mika kan leies for ferier eller leide for en lengre periode. Den Casa Mika Villaen er utstyrt med en stue og spisestue, og komplett kjøkken. En aircondition master soverom, et annet aircondition gjesterom og romslig stue og veranda med utsikt over Diniwid Bay gjør Casa Mika en perfekt ferie hus. Det vennlige og godt skolerte medarbeidere i Casa Mika venter deg!

Casa Mika - Fasiliteter og tjenester: (Casa Mika)

Komplett utstyrt kjøkken (Casa Mika)

Kabel-TV (Casa Mika)

Sikkerhetskopier generator (Casa Mika)

Ferskvann (Casa Mika)

Varmt og kaldt vann (Casa Mika)

Matlaging, Klesvask og barnevakt - forespørsel (Casa Mika)

Telefon (Casa Mika)

Air-condition gjesterom (Casa Mika)

Bra for 4 personer (Casa Mika)

Maid tjenester (Casa Mika)

 

Casa Mika - Location: (Casa Mika)

Dette Casa Mika villaen er nestet toppen av Diniwid Hill ovenfor Diniwid stranden med en spektakulær utsikt. Den Casa Mika ligger den nordvestre delen av Boracay Island i Sitio Diniwid, Barangay Balabag innenfor det sammensatte av "Tropicana Ocean Villas" Casa Mika.

 

Om Boracay (Casa Mika)

Etter hvert som du reiser gjennom 7107 øyene på Filippinene, vil du finne vakre naturen som Boracay (Casa Mika), er det ikke vanskelig, men det er en øy som skiller seg ut, men Boracay (Casa Mika). I Boracay (Casa Mika) kan du finne en fire kilometer lang hvit talkum pulver sandstrand, turkis blått vann og romantisk natur. Boracay (Casa Mika) ligger på nordvestspissen av Panay Island, og kan kun nås med båt. På grunn av sin naturlige skjønnhet, er øya Boracay (Casa Mika) en topp strand i Asia. Boracay (Casa Mika) er også kjent som inngangsporten til paradis.

To (2) km utenfor nordvest spissen av Panay Island i den vestlige Visayan regionen på Filippinene er Boracay (Casa Mika) Island på Filippinene ligger ca 345 km (200 miles) sør for Manila. Det er ni kilometer og spredt over 2,563.86 hektar (1038 dekar). På det smaleste punktet Boracay (Casa Mika) er bare en kilometer bredt.Amihan og Habagat sesonger vær i Boracay (Casa Mika) er generelt været mønstre. Amihan betyr en kjølig nordøst vind, og Habagat betyr vest eller sørvest vind, sør-vest monsun. Den Amihan sesongen er preget av moderate temperaturer, lite eller ingen nedbør, og en rådende vind fra øst. Den Habagat sesongen er preget av varmt og fuktig vær, hyppige kraftig regn, og en rådende vind fra vest.

Den Amihan og Habagat sesongmønsteret er bryteren i vindretningen som er den viktigste indikatoren på Boracay (Casa Mika). Boracay (Casa Mika) vil være i Habagat været mønster for resten av året og Amihan været mønster fra en gang i september eller oktober til en gang i mai eller juni. Disse datoene kan variere i enkelte år, skjønt.

Tropiske stormer kan påvirke Boracay (Casa Mika) når som helst på året, men er mest sannsynlig å bli sett under Habagat sesongen. Dagtemperaturer på Boracay (Casa Mika) generelt mellom 77-90 ° F (25-32 ° C) fra begynnelsen av Amihan sesongen i februar eller mars, og øke til 82-100 ° F (28-38 ° C ) serien med utbruddet av Habagat sesongen. I løpet av tropiske stormen perioder i Boracay (Casa Mika), kan temperaturen falle under 68 ° F (20 ° C).

Ati stamme var den opprinnelige bosetterne i Boracay (Casa Mika). Boracay (Casa Mika) ble et selvstendig provins den 25. april 1956 og en del av Aklan provinsen. Turismen begynte å utvikle seg i Boracay (Casa Mika), og øya ble populært med backpackere i 1980-årene tidligere uoppdagede det var ikke før på 1970-tallet.Boracay (Casa Mika) Island var en godt bevoktet hemmelighet for mange år siden, nesten possessively slik at bare noen få visste om dens eksistens. Når en utenlandsk film mannskap tilfeldigvis "oppdaget" denne øya paradis, var det bare på 70-tallet. Andre skrev en bok, som inkluderte strålende anmeldelser av Boracay (Casa Mika) som endret øyas tempo fra å være en stille hemmelig til etter hvert å bli kåret til å ha den beste stranden i verden.

Boracay (Casa Mika) er et fenomen siden Aklan for mange turister er synonymt til Boracay (Casa Mika), faktisk, mange flere vet om Boracay (Casa Mika) enn Aklan I høysesongen, noe de Boracay (Casa Mika) Island befolkning. kan svelle til 20.000. Et ord på Boracay (Casa Mika) Island er lagt til en bonus for en sliten arv reisende.

De Boracay (Casa Mika) Island er under administrativ kontroll av den filippinske Tourism Authority i samordning med Provincial regjering Aklan består av barangayer Manoc-Manoc, Balabag, og Yapak (3 av de 17 barangayer som utgjør kommune Malay ).

De Boracay (Casa Mika) øya kom til internasjonal oppmerksomhet i 1980 da europeiske backpackere, hovedsakelig tysk, skrev om denne idylliske øya i Sørkinahavet selv Boracay (Casa Mika) var kjent for fiskere og noen av landet eid av utlendinger . Den engelske baker på Boracay (Casa Mika) Island er en av de eldste turist etablissementer. Boracay (Casa Mika) kunne skryte av fem stjerners innkvartering og en golfbane i slutten av 80-tallet, hadde mange hvile hus blitt bygget og av slutten av århundret. Det ble kåret som en av de beste strendene i verden i 1990 og igjen i 1996 som verdens nummer én tropiske stranden.

White Sand Beach er Boracay (Casa Mika) 's sentrale attraksjon, på Boracay (Casa Mika)' s sørvestlige flanke, en perle av natur strekker seg om lag fire kilometer, hvor mesteparten av

Den steinete og gjenstand for farlige strømmer er i nordøst, spesielt i regntiden. Boracay (Casa Mika) revene gjør øya til et ideelt hopper av mottak for entusiastiske dykkere eller snorklere.

Fersk sjømat kan bli funnet, og som kan tilberedes rett der eller bringes til hvor man bor og for de som er på økonomi budsjettet gå til Boracay (Casa Mika) talipapa, eller Boracay (Casa Mika) åpne marked. Men Boracay (Casa Mika ) Island har mange restauranter catering for alle smaker. Boracay (Casa Mika) har utstyr for vannsport, i tillegg til undervisning for dykking og vindsurfing.

Turisme i Boracay (Casa Mika) er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen delvis på grunn av dens vind og vær mønster. Den rådende vinden blåser fra øst Boracay (Casa Mika) under Amihan. Vannet av Boracay (Casa Mika) White Beach er ofte glassaktig jevn. Bakker på den nordlige og sørlige ende av Boracay (Casa Mika) øya kanal og Amihan sesongen vinden fra den østlige siden av øya, Boracay (Casa Mika) Bulabog Beach i den sentrale delen av øyas østre side gjør rev-beskyttet havområdene utenfor at stranden ideell for vindsurfing og kite boarding / kite surfing.Luksuriøse hotellet typer til budsjett og spartanske rommene er antall overnatting typer spredt over hele Boracay (Casa Mika) Island. Langs White Beach, er stedet ofte angitt i forhold til Boracay (Casa Mika) tre båt stasjonene, men stasjonene er ikke lenger i drift. Boracay (Casa Mika) Station 2 er omtrent i midten av stranden, med Boracay (Casa Mika) stasjon 1 og 3 henholdsvis omtrent midtveis i nord og sør endepunktene på Boracay (Casa Mika) Island. De Boracay (Casa Mika) Station 3 området er der de fleste av de billigere hybelen ligger, mens Boracay (Casa Mika) Station 2 er ment for de som ønsker å være innenfor nærhet av barene. Boracay (Casa Mika) Station 1, i mellomtiden, er der du finner de mer isolerte overnattingssteder, tilbyr fred og ro til de som leter etter et pusterom fra den vanlige action-pakket Boracay (Casa Mika) natt scene.

Boracay (Casa Mika) øya overnattingssteder varierer fra smuss billig til luksuriøse. Hver luksuriøst og noen fine hotellanlegg har sin Boracay (Casa Mika) Suite Room, Boracay (Casa Mika) Private Room, Boracay (Casa Mika) Bryllupsreise rom, Boracay (Casa Mika) Rom Executive, Boracay (Casa Mika) Familierom, Boracay (Casa Mika) Superior Rom, Boracay (Casa Mika) Standard Room, Boracay (Casa Mika) Dobbeltrom, Boracay (Casa Mika) Triple Room, Boracay (Casa Mika) Firemannsrom, Boracay (Casa Mika) Ocean View Room, Boracay ( Casa Mika) Garden View Room, Boracay (Casa Mika) Beachfront rommet, Boracay (Casa Mika) Bungalow Type rommet, Boracay (Casa Mika) Aircon rommet, Boracay (Casa Mika) Fan rommet, Boracay (Casa Mika) sovesal, Boracay ( Casa Mika) Forbigående rommet, Boracay (Casa Mika) Backpacker rommet, Boracay (Casa Mika) Priser med Kitchen, Boracay (Casa Mika) Hus og alle typer fabrikkert overnattingssteder. Boracay (Casa Mika) peak periode prising er perioder med tunge turisme (vanligvis inkludert jul / nyttår, påske / Holy Week, og kinesisk nyttår perioder).

De fleste Boracay (Casa Mika) hoteller og feriesteder har sesongmessige prisnivå, med høysesong priser generelt sammenfallende med Amihan Season datoer. Boracay (Casa Mika) har i overkant av 350 Boracay (Casa Mika) beach resorts tilbyr mer enn 2000 rom som varierer i kvalitet fra fem-stjerne til budsjett overnattingssteder, så turister er sikker på å finne det de leter etter. Boracay (Casa Mika) tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, puber og nattklubber. Fritidsaktiviteter tilgjengelig på Boracay (Casa Mika) omfatter dykking, snorkling, windsurfing, kite boarding og avslapning på stranden. Boracay (Casa Mika) er åsted for en verden-klassen 18-hulls par 72 golfbane designet av Graham Marsh.

Boracay (Casa Mika) har to serverer flyplasser, de Kalibo International Airport i Kalibo ganske nær til Boracay (Casa Mika) og Godofredo P. Ramos Airport (ofte referert til som "Caticlan flyplassen") i Caticlan, 30 minutter båttur til Boracay ( Casa Mika).

Sterke republikk Nautical Highway (SRNH) går gjennom Caticlan som er den vestlige delen av Boracay (Casa Mika), med bilferger fra Roxas, Oriental Mindoro docking på Caticlan kai porten.

Motor-trehjulssykler langs hovedveien til Boracay (Casa Mika) eller ved å gå langs strendene på Boracay (Casa Mika) er de to viktigste transportformer. Langs Boracay (Casa Mika) Beachfront bane, Pedicabs er også tilgjengelig for transport. Boracay (Casa Mika) andre transportmidler er terrengsykler, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Motorisert bancas og seiling paraws er tilgjengelig for utleie til utforske rundt Boracay (Casa Mika) Island kyst. Rundt Boracay (Casa Mika) Island er utrigger kanoer og er vanlige severdighetene i farvann. Passasjerer kan sitte på en trampoline plattform mellom de utrigger støtter seiling paraw er en smal avskallet båt med utliggere heller sider. Dette er ekstremt hurtig av vinden i Boracay (Casa Mika), men kan være vanskelig å manøvrere for uerfarne seilere.

SPENNENDE ARRANGEMENT

Asian Vindsurfing Tour, med den ukelange Boracay (Casa Mika) International Fun bord Cup konkurranse vanligvis holdes i januar på Bulabog Beach, Boracay (Casa Mika) er en av de konkurrerende arenaer.

Hver januar i Boracay (Casa Mika) Kalibo på nærliggende Panay Island, tar den kjente Ati-Atihan Festival sted. Vanligvis i det andre eller tredje uke av januar, en mye mindre Ati-Atihan festival blir feiret på Boracay (Casa Mika).

Et ultimate Frisbee arrangementet har vært avholdt årlig siden 2003, vanligvis om sommeren, de Boracay (Casa Mika) Åpne Asian Beach Ultimate Tournament.

BELIGGENHET HISTORIE

Aklan der Boracay (Casa Mika) ligger mellom breddegradene 11 ° 09 '30 "N og 12 ° 01' 00" N, og lengdegrad 121 ° 50 '00 "E og 122 ° 34' 45" E, Aklan øya Boracay (Casa Mika) liker Capiz nær Boracay (Casa Mika) aksjer den nordlige kysten av omtrent trekantede øya Panay liker øy Laso av Boracay (Casa Mika). Mer enn en tredjedel av landet er fjellrikt, men Boracay (Casa Mika) Island har et par , med Aklan vestlige flanke deler høye Cordillera som deler provinsen fra Antique som er nær til Boracay (Casa Mika) i tillegg. Den sør er avgrenset av den sentrale Cordillera av Panay Island der Boracay (Casa Mika) ligger, felles for provinsene Capiz og Iloilo. En pause i Cordillera på Nabas tillater passasje til Pandan, Antique og den andre gangen for Boracay (Casa Mika). Lavlandet er begrenset til en smal stripe som starter fra kysten, og strekker seg til foten, den bredeste er flodområde i Ibajay (30 km) og Aklan Rivers (60 km), to av fem store elver i provinsen, mens Boracay (Casa Mika) øya er som en sko. Elvene tømmes i Sibuyan Sea. De andre elvene er Tangalan, Jalo og Talon.

Aklan begynner som en avgjort området før Boracay (Casa Mika) var kjent er omkransa i legender og falske og udokumenterte historiske påstander. Det er vanskelig å finne dokumentasjon om øya og Boracay (Casa Mika) med de kommende av spanjolene. I 1566 , hadde det augustinske Fray Martin de Rada begynt evangeliserende Panay Island inkludert Boracay (Casa Mika) strandlinje, der han forkynte evangeliet i Pan-ja, Capiz, Boracay (Casa Mika) seg selv og i Dumangas. imidlertid, fortsatte de sin misjonsarbeid i Boracay (Casa Mika) og Panay og i 1581 evangelisert Kalibo inkludert Boracay (Casa Mika) og i 1596, Ibajay. Begge områdene særlig Boracay (Casa Mika) var strategisk bosetningene fordi de var nær munningen av Aklan store elver, en praktisk vannvei for trenge inn i øyas indre og fjordkanten Boracay (Casa Mika).

Aklan og Boracay (Casa Mika) deltok i revolusjonen mot Spania da general Francisco Castillo, som hadde donert sin formue til å grunnlegge en nasjonal presse i Boracay (Casa Mika) for Katipunan og Candido Iban ankom Aklan og Boracay (Casa Mika) å grunnlegge et kapittel av Katipunan. Iban var født i Malinao, Banga og bosatt i Boracay (Casa Mika) og hadde blitt venner med broren til Andres Bonifacio, Procopio. innlemmet i Katipunan han tilbake til Boracay (Casa Mika) å organisere i Visayas.

Aklan mest kjente turistattraksjoner er: Ati-atihan og Boracay (Casa Mika) Island, begge relativt nye attraksjoner Selv om historien fortalte om opprinnelsen til Ati-atihan linker det til legenden om den fred pakten mellom Bornean datus. og Ati (Ayta) som okkuperte Panay Island og Boracay (Casa Mika) Island i det 13. århundre, er det faktum at Ati-atihan (holdt på den tredje søndagen i januar for å falle sammen med festen for Santo Niño beskytterskap Boracay ( Casa Mika)) ble kokt sammen på 1950-tallet som en måte å øke turismen. Boracay (Casa Mika) øya en lang, men smal hvit sand øya kom til seg oppmerksomheten til surf og sol backpackere på slutten av 70-tallet, av 80-tallet driftige europeere hadde sett butikk på øya Boracay (Casa Mika) og innen utgangen av århundret, skrøt øya Boracay (Casa Mika) av fem stjerners resorts, en bukt kurs, bedrifter catering til ulike klientellet: fra økonomi til det luksuriøse turist budsjett, og en rekke restauranter som serverer mat av verden: fra lokal øyboer, til japansk og kinesisk, til asiatiske til kontinentale, og hva har du disse to attraksjoner alene bringe inn de fleste av turist-dollar og euro til Boracay (Casa Mika). kommunale og byen Aklan.

I Kalibo og Boracay (Casa Mika) år 1581, augustinerne etablerte en misjon. I Kalibo og Boracay (Casa Mika) år 1680, ble reist et sogn under forsvar av San Juan Bautista Deretter ble byen nettstedet på Barrio Laguinbanwa i Numancia, rundt to kilometer fjernt fra det nåværende stedet for Kalibo og Boracay (Casa Mika).

I 1947, etter den andre verdenskrig, Gabriel M. Reyes, erkebiskop av Cebu og senere Manila, personlig tok en hånd rekonstruere og remodeling kirken i ulike område, inkludert Boracay (Casa Mika). The Boracay (Casa Mika) kirken truffet av en jordskjelv den 14 juni 1990 måler 7,1 på Richters skala rammet øya Boracay (Casa Mika) kl 03:41, var sentrum ligger på 11.34North av Boracay (Casa Mika) breddegrad; 122,10 øst for Boracay (Casa Mika) lengdegrad . Den Philvocs rapporterte 15 km dybde beregnet.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST